Jdi na obsah Jdi na menu

Evropa je v ohrožení a lidé mají strach

    Vzhledem k narůstajícímu strachu z islamizace Evropy a přístupu NATA k válce proti Islámskému státu se chceme jako organizace vyjádřit, protože nejsme hluší ani slepí. A pokud si naši politici a celá televize myslí, že jsme navíc ještě hloupí, tak to znamená, že nás velice podceňují. 

 

    Všímáme si toho, jak média a jednání politiků probíhá za našimi zády, rozdělují naši společnost, a vedou nás do extrémních názorů a hlavně nás občany obrací proti sobě. 

 

    Všechny cnosti vychází ze srdce, jinak jsou falešné! Věřím, že většina lidí má dobré srdce. A touto příležitostí bychom to mohli dokázat. Vzít si je k sobě domů, podělit se s nimi o jídlo a porozumnět jejich problému. Prostě nic, co by člověk neudělal například pro bezdomovce, že ano? Je smůtné, že  člověka, kterého potkávájí lidé denně na ulici, přímo opovrhují a imigrant se stal symbolem solidarity. I když ho doma nikdo nemá. (Pokud se někomu povedlo dostat rodinu nebo jednoho ze zběrného tábora, prosím, napište nám to - rádi pomůžeme)

 

    EU nařídila  kvóty pro přidělení imigrantů. Ty jsme odmítli a uprchlíky jsme si vzali dobrovolně. No, dobrovolně to nebylo. Mě nebo mé rodiny se nikdo neptal, neptal se ani mých přátel. Prostě o tom politici rozhodli, protože jsme si je prý zvolili a máme v nich plnou důvěru, když za nás rozhodují. Už dost dlouho k volbám nechodí více jak polovina občanů této země, protože jsou znechuceni a politickým stranám nevěří, protože moc dobře ví, že opozice jsou uměle vytvářeny a jejich úloha je zcela jiná. 

    Ani jeden politik doma imigranta nemá! Ale lidé by o to zájem měli. Pokud by uprchlík prošel okem lékařů a zpravodajské služby, mohl by vejít do našeho domu. Stačilo by zažádat o azylanta na příslušném úřadě. Počet žadatelů o azylanta by byl roven počtu příjmutých uprchlíků. Jednoduché jak kupecké počty. V případě porušení domácího režimu či porušení zákona by si ho policie odvedla a putoval by zpět do své země. Lidé by zažili pravou zkušenost, která se pro společnost stala obrovským přínosem poznání. Ale skutečnost je jiná. Koncentrují je do jednoho místa, a dovídáme se, že mají problém se mezi sebou snést, útočí na sebe, znásilňují ženy a děti, které tam s nimi jsou, stěžují si na jídlo, které dostávají a personál z nich má strach. Toto není normální. Buď k nám přichází lidé s pokorou a prosí o pomoc nebo je to zrada. Jedna velká faleš, která média vytvořila o uprchlících, je ta, že všichni utíkají před válkou. Přitom velká část uprchlíků utíká ze zemí, kde se neválčí. Jedná se o takzvané ekonomické uprchlíky. Ekonomický uprchlík je ztráta potencionálu ve vlastní zemi, protože jeho nespokojenost je plodným semínkem k tomu, aby tam rostla lepší úroda. Útěk těchto lidí je známka neschopnosti jejich vlád a systému. To, co se ale děje dnes, nám nepřipadá jako přirozená migrace, ale jako organizované stěhování národů, které je podporované někým, kdo má s Evropou jiné plány. Mafie na náš kontinent denně převezou stovky až tistíce ilegálních imigrantů, naši politici mají huby v korytech a chrochtají, v humanitárních pomocích celníci zabavují tisíce zbraní a miliony nábojů, sami uprchlíci nám vyhrožují, že nás podřežou a převezmou naši zem, Soudská Arábie jim dala miliony dolarů na cestu sem, média zesměšňují lidi, kterým se to nelíbí, a dokonce některé země podporují masakry Islámského státu. Celá tato mafie je spojení lídrů EU, NATO, Anglie, Francie, Izraele, Turecka, spojeneckých arabských zemí s USA. Nejde jim o solidaritu, o mír, o pomoc. Doslova vybombardovali ekonomiky arabských zemí, kteří nechtěli prodat své ropné ložiska. Vytvářeli rozvraty a finančně podporovali opozici, ze kterých se stal Islámský stát. Dnes to víme, jen média pořád zpívají stejnou písničku. Tváří se, že jsou kultivovaní a nadvěcí, ale i prostitutka na ulici má větší čest než oni. Všichni, kdo jsou za toto odpovědní, by měli být souzeni před mezinárodním tribunálem za podporování terorismu a vyvolání válek. Těmto lidem nezáleží na přírodě, na životě a harmonii, na růstu duchovní úrovně. Záležím jim jen na moci. Jsou to nevyléčitelní psychopati. Islámský stát mohl být dávno potlačen, místo toho Turecko přemýšlí, zda ho má uznat za legitimní. Izrael od nich kupuje ropu, USA falšuje zprávy o průběhu války a NATO kritizuje Rusko,  že se do konfiliktu zapojilo. Všimňěte si té absurdity. Lidé v naši zemi se hádají mezi sebou, kdo je větší vlastenec a kdo větší pokrytec. Ale viníka nikdo neřeší? Oba dva tábory by se měli spojit!

 

    A nyní se dostáváme ještě ke smutnější realitě. Jen počet těch, kteří před válkou unikli by vytvořil miliónovou armádu, která by se postavila proti těm sta tisícům, kteří je vyhnali ze svých domů. Místo nich tam bojují kurdské ženy, které NATO prohlásila za teroristickou organizaci! To je ostuda. Všichni ti silní chlapy, co sem přišli, by se měli stydět. Myslí si snad, že tady budou sedět, zatímco mi tam za ně budeme prolévat krev?

 

    A poslední věc, o které se chceme zmínit je Islám jako náboženství. Z tohoto náboženství se stala mocnářská ideologie. Je to podobné jako to, co se stalo s Křesťanstvím. O Islámu existuje více knih, nejenom Korán. Křižáčtí rytíři byli stejní jako Islámský stát nyní. Bořili chrámy a pálili náboženské knihy jednu za druhou, jak křesťanské, tak islámské texty. Několik se jich zachránilo. Například rozprava Gabriela s Mohamedem, kterou chrání pravoslavná církev v Rusku. V křesťanství zase chybí knihy o inkarnaci. Ježíš o tom otevřeně hovořil. Z islámského náboženství se stala kniha zákonů a nařízení, kterou zkonstruovali mocichtiví a poničení lidé z krajů, kde není úrodná půda. Přikazují a berou lidem svobodu, která vede k otupělosti lidí a totální mocí. Jedinou zemí v arabském světě, která zůstala jako poslední oáza v poušti, je Sýrie.

    

    I když jsme nechtěli, nevědomě jsme jedno nové náboženství přijali. Materalismus. A za Boha uctíváme naše ego. Je to falešné a nejpokrytičtější náboženství, které mu jsme se podřídili, činní nás nešťastnými, chamtivými a bezduchými. V této iluzi jsme udržování strachem o své živobytí, rozvraceni nenávistí mezi sebou a ničeni válkami, ze kterých těží ti, jež nad námi mají tuto moc. Války jsou tmou, jež spoutala lidi k dualismu a udržuje nás v této hustotě. Svět má mnohem více prostorů, než ktreré známe a život může být daleko od rality, kterou žijeme nyní. Každá duše je dobrá, a každá zlá duše se může uzdravit. Svět se stává světlejším místem, a až světlo rozzáří poslední tmavá kouta, náboženstva se rozplynou a vše bude v jedno. To, co nám ale přináší tito lidé, je temnota, které jsme se už dříve obávali a vítězně jsme se ji postavili v historii již několikrát. Ale nyní máme zrádce ve svých řadách. Zrádce, kteří ve vidění moci a bohatsví prodají svoje srdce a vlastní národ. Bude to těžký boj!